24 Απρ 2012

Τη Δευτέρα 30 Απρίλη η προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Από παλιότερη συγκέντρωση του Κόμματος στην πλατεία Αριστοτέλους
Motion Team
Τη Δευτέρα 30 Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., στην Πλατεία Αριστοτέλους με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη. Ανακοινώνοντας το χώρο και το χρόνο της συγκέντρωσης, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την απόφαση του δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να απαγορεύσουν την πραγματοποίηση προεκλογικών συγκεντρώσεων στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία από την παράταξη του δημάρχου, με τη στήριξη της ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή της, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει: «Για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να περιορίσει την πολιτική δραστηριότητα, με την απαγόρευση πολιτικών συγκεντρώσεων των κομμάτων, στην πλατεία Αριστοτέλους. Είναι ο αντίστοιχος δρόμος που ακολουθεί ο Δήμαρχος Αθήνας, Καμίνης, με την προσπάθεια περιορισμού των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων.
Η Θεσσαλονίκη έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα που διογκώνονται και οφείλονται και στην πολιτική του κεντρικού κράτους (ελέω Καλλικράτη) αλλά και στην πολιτική της δημοτικής πλειοψηφίας του κ. Μπουτάρη: απολύσεις εργαζόμενων, πανάκριβα δημοτικά τέλη, συνειδητή απαξίωση της καθαριότητας και βρώμικη πόλη για να ανοίξει ο δρόμος της ιδιωτικοποίησής της, παράδοση κάθε δράσης της πόλης στα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Αυτά είναι τα προβλήματα της πόλης. Και τα προβλήματα των κατοίκων της είναι η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια και η εξαθλίωση. Αυτά είναι τα προβλήματα και όχι οι συγκεντρώσεις στην πλατεία Αριστοτέλους.
Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων προετοιμάζει το κλίμα γενικότερων απαγορεύσεων και καταστολής που θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τις λαϊκές αντιδράσεις στη λαίλαπα που έρχεται μετά τις βουλευτικές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, το ΚΚΕ δε βάζει τα λαϊκά δικαιώματα στην κρίση καμιάς κυβέρνησης και κανενός δημάρχου. Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη με ομιλήτρια της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, θα γίνει στις 30 Απρίλη στις 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Αριστοτέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου