26 Ιουλ 2012

Κουνούπια και πολιτική



από  2310net



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το ζήτημα των κουνουπιών έπειτα από το τιτίβισμα της Άριας Βούλας.
Το κουνουπικό ζήτημα έχει αναχθεί σε μείζον θέμα με αλυσιδωτές πολιτικές αντιδράσεις.

Η ΝΔ_ δεσμεύτηκε να εξοντώσει όλα τα κουνούπια που βρίσκονται σε δημόσιες υπηρεσίες.
Ο πρωθυπουργός (το γράφω και γελάω) Αντώνης Σαμαράς διαμήνυσε σε συνεργάτες του ότι πρέπει να λυθεί άμεσα το ζήτημα των κουνουπιών ώστε να μπορέσει να γίνει η Ελλάδα ανταγωνιστική. Τα κουνούπια, η γραφειοκρατία και ο συνδικαλισμός θεωρούνται οι τρεις σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους η Ελλάδα δεν προσελκύει επενδύσεις από το εξωτερικό καθώς οι ιδιώτες-επενδυτές ενοχλούνται από τα συνεχή τσιμπήματα και σιχαίνονται την μυρωδιά του AUTAN.

Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε επίσημη θέση για το θέμα, αλλά αναμένεται σφοδρή εσωκομματική σύγκρουση καθώς η Άννα Διαμαντοπούλου την οποία δεν τολμούν να πλησιάσουν τα κουνούπια ήρθε σε ρήξη και απείλησε για 1032η φορά να αποχωρήσει από το Κίνημα εάν δεν τολμήσει το ΠΑΣΟΚ να έρθει σε ρήξη με την θλιβερή μειοψηφία των κουνουπιών. Κύκλοι του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη δηλώνουν ότι ο Μιχάλης ο Εξολοθρευτής σκότωσε πέρυσι το καλοκαίρι περίπου 200 κουνούπια χρησιμοποιώντας ως όπλο τις σελίδες του Μνημονίου.

Η ΔΗΜΑΡ ζήτησε την απαγκίστρωση των πολιτών από τις επαχθείς συνέπειες των τσιμπημάτων και τόνισε ότι η συμμετοχή της στην κυβέρνηση είναι εγγύηση της ομαλής ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε στήριξη της απεργίας πείνας 300 κουνουπιών που φιλοξενούνται στο Ζάππειο και ζήτησε την νομιμοποίησή τους.

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ένα ελληνικό κουνούπι δεν θα τσιμπούσε ποτέ Έλληνες, όπως ένας Έλληνας δεν θα σκότωνε/έκλεβε/βίαζε/έδερνε κανέναν. Ακόμα μια απόδειξη ότι η χώρα έχει γεμίσει λαθροκούνουπα. Έξω τα κουνούπια»

Ο Καρατζαφέρης ζήτησε να εφαρμοστεί ό,τι και στην Ιταλία και προχώρησε σε πρόταση για ποσόστωση των κουνουπιών. Δεν μπορούμε να τρέφουμε όλα τα κουνούπια του κόσμου. Να μείνουν όσα χρειαζόμαστε και τα άλλα να φύγουν.

Το ΚΚΕ κάλεσε τα κουνούπια σε ταξική οργάνωση για την λαϊκή αντεπίθεση. 

Ο Τζήμερος σε ανακοίνωσή του ζήτησε να διερευνηθούν οι σχέσεις των κουνουπιών με τους συνδικαλιστές και κατηγόρησε τα κουνούπια ότι βρίσκονται πίσω από τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο ορδή κουνουπιών βρίσκεται κοντά στον ΓΑΠ όμως κανένα από αυτά δεν τον τσιμπάει και ζήτησαν να διερευνηθεί η υπόθεση και να καταργηθεί το μνημόνιο.

Πυρήνες αναρχικών έγραψαν σε τοίχο: «Μην τσιμπάτε τους μετανάστες, άλλοι σας πίνουν το αίμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου