Ετικέτες
Μπορεί να μην έχουμε ευρώ στην τσέπη μας, όμως την συνέχιση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας την έχουμε …στο τσεπάκι μας.
Σκεφτείτε ότι αυτήν την εγγυώνται σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες, όπως ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Γιώργος Ανατολάκης, ο Θανούλης Πλεύρης, ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Κυριάκος Βελόπουλος και φυσικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Μετά την ανακοίνωση ότι ο Ευρωπαίος της καρδιάς μας, Πανίκας επέστρεψε στην _ΝΔ, έπεσαν τα spreads ενώ σε ανοδικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα χρηματιστήρια όλης της Ευρώπης. Άλλωστε ο Παναγιώτης είναι πρόσωπο με κύρος, εμπνέει σεβασμό στους εταίρους και θεωρείται αξιόπιστος συνομιλητής από τους δανειστές.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Ολαντ, φέρεται να ζήτησε συνάντηση μαζί του, όμως ο Παναγιώτης αρνήθηκε λόγω βεβαρημένου προγράμματος. Εκτός από την προεκλογική εκστρατεία της _ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα, ο έκπτωτος άγγελος Περιφερειάρχης της καρδιάς μας, έχει συνεχείς live εμφανίσεις, στις οποίες αφού κλάψει για το κυνήγι που δέχεται από το κατεστημένο, θα πει κι ένα, δύο, τρία, εφτά, οχτώ, δέκα τραγούδια.
Ο Παναγιώτης όμως δεν είναι μόνος. Μαζί του θα δώσει τη μάχη και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο άνθρωπος ο οποίος προ ημερών από την εκπομπή στην οποία πουλάει πατρίδα βιβλία, δήλωσε ότι η πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία, καθώς θα πρέπει όλοι οι πολίτες στον κόσμο να επιστρέψουν τα ευρώ τους ώστε να κοπούν καινούρια στα οποία δεν θα απεικονίζεται η Ελλάδα!
Δίπλα τους ο Γιώργαρος, ο Ανατολάκης, ο άνθρωπος που ξέρει όσο λίγοι τα ευρωπαϊκά ζητήματα αφού ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έβγαινε κάθε χρόνο στην Ευρώπη, όμως έφευγε από αυτήν κάθε Νοέμβριο. Ξέρει να δίνει μάχες και έχει τέτοια ρητορική ικανότητα που θα ξεφτίλιζε ακόμα και τον Χάρη Καστανίδη.
Για τον Θάνο Πλεύρη τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχουν οπτικοακουστικά ντοκουμέντα:
Οπότε συνέλληνες (που λέει κι ο Βελόπουλος), εσείς που επιθυμείτε την παραμονή της χώρας μας στην ΕΕ το ευρώ και την Γιουροβίζιον, κοιμηθείτε ήσυχοι. Η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας είναι σε καλά χέρια.