3 Μαΐ 2012

Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ

Εμπιστευτείτε το ΚΚΕ, μπροστά στο δελτίο θύελλας που ήδη έχει αναγγελθεί.

Ο εργάτης, η εργάτρια, ο φτωχός υπάλληλος, ο φτωχός επαγγελματίας και αγρότης, ακόμα και αν δεν πήρε μέρος σε απεργίες και άλλες κινητοποιήσεις, μπορεί και πρέπει να ψηφίσει με κριτήριο το ταξικό, το πολιτικό του ένστικτο.
Η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, σας έχει φέρει πιο κοντά στην εμπειρία ότι η ένταξη ωφελεί αποκλειστικά και μόνο τα μονοπώλια, είναι σε βάρος των λαών.
Ολη η Ευρώπη έχει δοκιμάσει τα φιλελεύθερα και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, τη συνεργασία φιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων, κυβερνήσεις συνεργασίας με μεταλλαγμένα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα. Εχετε γνωρίσει κεντροαριστερές κυβερνήσεις στη Γαλλία και την Ιταλία, δυστυχώς και με κομμουνιστές μέσα, να παίρνουν ενεργό ρόλο στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, με πόλεμο, με εκβιασμό και εκφοβισμό.
Μετά τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, που την ψήφισαν όλα τα κόμματα με μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ, άρχισε η αρπαγή των λαϊκών κατακτήσεων σε όλη την Ευρώπη. Βρήκαν την ευκαιρία τότε να περάσουν μια συνθήκη χωρίς την απαιτούμενη λαϊκή αντίσταση, καθώς το εργατικό κίνημα βρέθηκε σε υποχώρηση, ενώ προχωρούσε η καπιταλιστική παλινόρθωση στις σοσιαλιστικές χώρες. Σ' αυτό το έδαφος, βγήκαν στην επιφάνεια τα κόμματα νοσταλγοί του Χίτλερ, του φασισμού, με πρόσχημα το υπαρκτό μεταναστευτικό πρόβλημα που δημιούργησε η ΕΕ και η Ελλάδα ως χώρα που στήριξε τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη ληστεία των λαών.

Η ΕΕ έχει παίξει το δικό της ρόλο στην εμφάνιση τέτοιων κομμάτων, καθώς αποτελεί σήμερα επίσημη ιδεολογία της η ανιστόρητη ταύτιση φασισμού και κομμουνισμού.

Μόνο ένα πανίσχυρο ριζοσπαστικό, ανατρεπτικό εργατικό κίνημα με γερές συμμαχίες, μπορεί να οδηγήσει τις φασίζουσες και φασιστικές απόψεις στο περιθώριο, να μείνουν γραφικά γκρουπούσκουλα. Καμία άλλη πρόταση δεν μπορεί επί της ουσίας να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα, με φραστικά αντιφασιστικά αναθέματα.
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που τα συμφέροντά σας είναι ασυμβίβαστα με τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
Δοκιμάστε να ξαναβρείτε την ελπίδα, κάνοντας πανίσχυρο το ΚΚΕ στην κάλπη. Δυνατό ΚΚΕ, δυνατός λαός.
Το ΚΚΕ μόνο του, πριν ακόμα φανούν τα σύννεφα στον ορίζοντα, προέβλεπε, προειδοποίησε, όταν τα άλλα κόμματα ταύτιζαν την ΕΕ με την ασφάλεια και την ευημερία.
Θυμηθείτε τι έχουμε προβλέψει για την πορεία της ΕΕ, για τον πόλεμο, για τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, για το σχέδιο Ανάν στο Κυπριακό, για τις ιδιωτικοποιήσεις, για τις αλλαγές των εργασιακών σχέσεων, την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, για τις κοινοτικές επιδοτήσεις, για τα διάφορα κοινοτικά πακέτα με αποδέκτη την πλουτοκρατία. Προειδοποιήσαμε στις εκλογές του 2009, ότι στα προγράμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αναφέρονταν αντιδραστικές αλλαγές, που κατοπινά ήταν γραμμένες στα Μνημόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου