5 Νοε 2012

Το "παιδί" για όλα τα θελήματα !

Και να !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την ώρα που οι Ταξικές Δυνάμεις Οργώνουν τους χώρους δουλειάς για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, ώστε να πάρουν μαζικό πανελλαδικό χαραχτήρα οι διήμερες Απεργιακές Εκδηλώσεις της Τρίτης και Τετάρτης,
τσουπ και ... πετιέται ο γνωστός μας Mr. Alexis ως καλό μαθητούδι να δώσει χείρα βοηθείας στο σύστημα !

Σε ομιλία του στην ΚΟ του κόμματός του, ζήτησε ... εκλογές !!!

Και φυσικά, όλα τα μέσα ενημέρωσης, ως έτοιμα από καιρό, άρχισαν να το ... διαλαλούν !

Προφανώς κι από αύριο Δευτέρα, αντί όλες οι πρωινές εκπομπές, σίγουρα και τα δελτία ειδήσεων, να ασχολούνται με την Απεργία, θα έχουν θέμα αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνουν ... εκλογές !
Λες και δεν είχαμε και μάλιστα διπλές πριν πέντε μήνες !

Το σκηνικό λοιπόν στήνεται:

- Από τη μία η Νέα Δημοκρατία (και τα συναιτεράκια της στην κυβέρνηση) θα λένε "όχι να μην γίνουν εκλογές γιατί θα είναι κακό για τη χώρα" - όπου χώρα, φυσικά, εννούν το μεγάλο κεφάλαιο.
Και είναι φυσικό να μην θέλει η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ εκλογές, γιατί έχει αναλάβει το ... καθήκον να ολοκληρώσει την πολιτική της υπέρ των μονοπωλίων.

- Κι απ΄την άλλη θα έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει εκλογές για να σώσει (κι αυτός) τη χώρα, κρύβοντας την αγωνία του μην τυχόν και ο λαός επιτέλους τους πάρει πρέφα ότι ως κόμμα του ευρωμονόδρομου έχει την ίδια ακριβώς πολιτική υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβει επιμελώς ότι κι αυτός έχει ως σκοπό να διαχειριστεί την καπιταλιστική κρίση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.

Είναι καιρός πια ο λαός μας, η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να ξεσηκωθούν, να επιλέξουν την ρήξη και την ανατροπή της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπώλια, να αλλάξουν τα πράγματα υπέρ τους.
Ο Αγώνας δεν πρέπει να πάει χαμένος !
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου