@ Από την επόμενη κυβέρνηση που έχει προκύψει από τις 6 Μάη και απλά η ανακοίνωσή της καθυστέρησε καμιά σαρανταριά μέρες, δεν περιμένω τίποτα.
Άλλωστε δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα για τα δρώμενα.
Και όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν ότι τα δρώμενα είναι το θέμα. Όσοι δεν ξέρουν θα μάθουν σύντομα:


@ Η αγάπη άργησε ένα μήνα λοιπόν. Την ώρα όμως που ετοιμαζόμαστε να παρακολουθήσουμε το πάντρεμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και περιμένουμε με αγωνία την συνύπαρξη του Άδωνι με την Ρεπούση, μαθαίνουμε ότι υπάρχει αναταραχή στο κόμμα του σοφού της Αριστεράς, καθώς δεν φτάνουν οι καρέκλες για όλους.
@ Έτσι, οι αυθεντικοί ΔΗΜΑΡίτες, σαν να λέμε η αριστερή πτέρυγα της ΔΗΜΑΡ, νιώθουν ότι απειλούνται από τους εκσυγχρονιστές πασόκους που έκαναν εισβολή στο κόμμα λίγο πριν τις εκλογές. Και όταν παίζει θέμα εξουσίας κάποιος που έχει θητεύσει στο ΠΑΣΟΚ φτάνει σε αυτήν με ταχύτητα Γιουσέιν Μπολτ.
@ Ο Γρηγόρης ο Ψαριανός για παράδειγμα απειλεί τον Φώτη ότι αν δεν του δώσει Χαρτοφυλάκιο θα κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει, ότι θα κρεμαστεί από το γιλέκο του, ότι θα φάει 3 σκελίδες σκόρδο και θα του κάνει «χου, χου», μα ο Φώτης είναι άκαρδος και σκληρός σαν πέτρα όμως ψύχραιμος.
@ Αφού την ώρα που τα στελέχη του ήταν προβληματισμένα για το γεγονός ότι θα κληθούν να συγκυβερνήσουν με ακροδεξιούς εθνικιστές και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος ο Φώτης εμφανιζόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για το χρώμα της γραβάτας που θα φορούσε το βράδυ της σύσκεψης: δημοκρατικό πράσινο ή αριστερό κόκκινο;
@ Το ΠΑΣΟΚ αρνείται λέει να βάλει στελέχη του στην κυβέρνηση, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν έχει. Είπαμε πήραν τον μπούλο οι αποτυχημένοι και στο εξής κατ’ επιθυμία του προέδρου τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα είναι νεαρά σε ηλικία. Μόλις τελείωσαν τις πανελλαδικές, να μην πάνε μια Μύκονο να χαλαρώσουν για να αναλάβουν μετά τις ευθύνες του Κινήματος;
@ Ακούω πως το ΠΑΣΟΚ θα κάνει επανίδρυση για να σβήσει τα χρέη του, όπως οι ΠΑΕ έκαναν συγχωνεύσεις και εμφανίζονταν καθαρές. Ήδη το ΠΑΣΟΚ αναζητά νέο ΑΦΜ από κόμμα που δεν έχει χρέη. Πρώτη επιλογή είναι το κόμμα του Τζήμερου ο οποίος μετά την εμετική του δήλωση (που βαριέμαι να ψάξω για να βάλω σε λινκ) μάλλον αποχωρεί οριστικά από την πολιτική. Αν πάλι δεν του κάτσει ο Τζήμερος μπορεί να αγοράσει το ΑΦΜ του Καρατζαφέρη που, μετά την αποχώρηση και του Κύρτσου, έμεινε επιτέλους μόνος με την Βάνα Μπάρμπα οπότε μάλλον δύσκολα θα βρει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική. Έτσι το ΠΑΣΟΚ θα σβήσει από χρέη και θα δείξει για άλλη μια φορά το ήθος του.
@ Οι Χρυσαυγίτες συνεχίζουν να χτυπάνε κόσμο. Μάλιστα μετά την δεύτερη συνεχόμενη εκλογική τους επιτυχία αποφάσισαν να εξοπλιστούν ζητώντας άδεια οπλοφορίας.
@ Εντάξει, μη φοβάστε, δεν θα πάρουν κανονικά πιστόλια. Νεροπίστολο θα πάρει ο Ηλίας, για να μπορεί να μπουγελώνει μέσα στη Βουλή όποιον του πάει κόντρα. Άλλωστε την προηγούμενη φορά που πέταξε το νερό με το ποτήρι το μισό πήγε στον τοίχο.
@ Ο Πρωθυπουργός μας είναι σε μεγάλο δίλημμα: να δώσει Υπουργείο στην Ντόρα ή στον Κυριάκο; Για κάτι τέτοιες αποφάσεις είναι οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες.
@ Σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος Υπουργός Ανάπτυξης θα είναι ο Κωστής Χατζηδάκης. Κάποιος να σταματήσει αυτήν την κακόγουστη φάρσα!
@ Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «εχθροί» μας (ΕΕ, ΕΚΤ, Τρόικα, ΔΝΤ, Τραπεζίτες, Βιομήχανοι, Εφοπλιστές κτλ) εμπιστεύονται τις ελπίδες τους για ανάπτυξη στον Κωστή δείχνει το επίπεδό τους. Εκτός αν έχουν συνειδητοποιήσει κι αυτοί ότι είναι πιο πιθανό να πάθεις κρυοπαγήματα στην έρημο Σαχάρα παρά να έρθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα οπότε έβαλαν τον Κωστή για να γελάσουν κι αυτοί λίγο. Φάτσα κωμικού έχει ο άτιμος…
@ Κλείνω πάω να δω Μέγκα…