8 Ιουν 2012

Λαε μην στρώνεις το κόκκινο χαλί στο φασισμό!

από     Αμπελοφιλοσοφίες


Όταν βρίσκονται καλεσμένοι σε συζητήσεις και ξεμείνουν από επιχειρήματα ξυλοκοπούν γυναίκες. Όταν είναι πολλοί μαζί χτυπούν και τρομοκρατούν ανυπεράσπιστους μετανάστες. Όταν γίνουν εξουσία ψήνουν μαζικά ανθρώπους σε φούρνους επειδή έχουν διαφορετικό dna.
Δεν διστάζουν να στρατολογούν παιδιά από σχολεία και να κάνουν την προπαγάνδα τους σε σχολικά προαύλια. Δεν διστάζουν να παρεισφρέουν στους συλλόγους γονέων ως «αγανακτισμένοι έλληνες πατέρες/μητέρες» και να χύνουν το δηλητήριο τους(σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών εκπαιδευτικών και άλλων γονέων).
Αυτά να τα έχουν υπόψη τους όσοι τους νομιμοποιούν!
Αυτό θέλουν οι ίδιοι για τα παιδιά τους;
Αίμα(το αίμα εκείνων που είναι οι πιο αδύναμοι)
Τιμή(η τιμή του να βαράς γυναίκες)
Αποκαλύφθηκαν τα «καλά παιδία», γιατί τέτοια εικόνα πήγαν να περάσουν με το που τους μύρισαν βουλευτικές έδρες, αλλά όπως λέει και η λαϊκή ρήση «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει». Αυτό το φανερώνει και η επίσημη τοποθέτηση τους απέναντι στο στο συγκεκριμένο συμβάν.
Μαφιόζοι και άνθρωποι της νύχτας, ντραμπούκοι παρακρατικοί που και καλά πολεμούν το έγκλημα και βοηθούν τους ανυπεράσπιστους πολίτες. Αν νομιμοποιήσουμε με την ψήφο και την ανοχή μας τέτοιους φύλακες, να δούμε ποιος θα μας φυλάξει από εκείνους.
Να καταλάβει ο λαός ότι δεν του χρειάζονται ούτε τα SS ούτε τα τάγματα ασφαλείας για να τον προστατεύσουν από την λαίλαπα που βιώνει και από την θύελλα που έρχεται. Να συνειδητοποιήσει ο λαός ότι πρέπει να πάρει ο ίδιος την μοίρα του στα χέρια του. Να δώσει δύναμη στο κίνημα με τη συμμετοχή του στις λαϊκές επιτροπές, στα εργατικά σωματεία. Να πολεμήσει το σύστημα στη ρίζα του, εκεί που γεννιέται η αδικία, το έγκλημα, η φτώχεια.
Λαέ, σου έχουν αδειάσει το στομάχι, μην τους αφήνεις να σου αδειάσουν και το μυαλό! Μην αφήνεις πουθενά χώρο στον φασισμό, ούτε στη γειτονιά σου, ούτε στη συνείδηση σου, ούτε στο σχολείο του παιδιού σου, ούτε στη βουλή.
Διαφορετικά θα δεις και θα βιώσεις πράγματα που θα κάνουν το επεισόδιο με την Κανέλλη να μοιάζει παιχνιδάκι.

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου