18 Ιουν 2012

Τι νομίζετε οτι ειναι το ΚΚΕ, (βρε ηλίθιοι;)


«Α victory for all Europe», «Asia markets rally on vote», εγραφε σημερα το ΒΒC.  «Η ελπίδα του θριάμβου της λογικής» (!), ηταν ο τίτλος του γερμανικού site της Handelsblatt, αργά χθες το βράδυ!

«Δεν είναι δύσκολο να φανταστείς, έγραφε, σήμερα η Σουηδικη Svenska Dagbladet, την ...ανακούφιση της Μέρκελ, όταν εμαθε τα αποτελέσματα των Ελληνικών εκλογών»Συμφωνα με την ιδια εφημεριδα, ειχε μαλιστα αναβαλλει, το ταξίδι της μέχρι αργά, χθες το βράδυ, στην συναντηση G-20 στο Μεξικό, προκειμενου να παρακολουθήσει τις εξελιξεις στις Ελληνικές εκλογές.

Ομως, για να παμε λιγο πισω..Δεν ηταν η πλειοψηφια των Ελληνων που εδω και μηνες  αναθεματιζε τη ...Μερκελ, τον Ρομπαϊ, τον Σοιμπλε, κλπ υπηρετες συμφεροντων για τις προτροπές τους που, σαν mantra, μας υπενθυμιζαν, σε καθε ευκαιρια, οτι θα πρέπει να τηρήσουμε ως λαος τις μεταρρυθμίσεις που εχουν συμφωνηθει;

Και να, στο ηδη νωπο μετεκλογικο τοπιο, οπου παρα τριχα, εχασε ο...''ριζοσπαστικος'' ("Radical") (!!) ηγετης της αριστερας, οπως ο δυτικοευρωπαικος τυπος, συνηθως αποκαλει  τον..Τσιπρα, προβαλλει και παλι η...φιλευσπλαχνη ΕΚΤ. 

Κι ενω δεν προλαβαμε ακομη καλα-καλα να δουμε τα ακριβη ποσοστα, κατεφθασαν οι εταιροι, υποσχομενοι οτι θα δωσουν και παλι χρηματα στις τράπεζες, αν χρειαστει!  Το ιδιο και οι φιλοι Ιαπωνες, οπως και ο Καναδας. Ολοι, μα ολοι ειναι πρόθυμοι να στηρίξουν το ...χρηματοπιστωτικό σύστημα, εάν χρειαστει και θα χρειαστει κι αλλες φορες, στη συνεχεια, λενε οι ειδικοι. 
Στην Ελλαδα, τη Πορτογαλια, την Ισπανια, δεν αναζητουνται, πια, τα χρηματα που θα σωσουν τις τραπεζες! Αυτα βρισκονται αμεσως με ενα ...κλικ, αρκει να τηρηθουν οι "συμφωνιες ...κυριων" με τις καταλληλες ηγεσιες, ''μανες'' στο να παραπλανουν τους πολιτες.

Αυτη ειναι, λοιπον, η κατ αυτους «Δημοκρατια», με το περιεργο χαρακτηριστικο να σωζει τις τραπεζες και να στελνει στα ταρταρα τους εργαζομενους! Αυτους, που παρα τα οσα υποφερουν, δεν καταλαβαινουν οτι με τις ζωες τους και τις αφελεις ψηφους τους, πληρωνουν τη σωτηρια του κεφαλαιου!!

Απο ποιους εχουν υπογραφει, ομως, αυτες οι συμφωνιες;

Μα, απο τις ιδιες...«μαυρες δυναμεις», που τοσο καιρο...εβριζε και ωρυοταν ο  Ελληναρας, γιατι δηθεν δεν του ειχε δωθει η ευκαιρια να αποφασισει ο ΙΔΙΟΣ, αλλα καποιοι αλλοι υπεγραφαν..μνημονια-καταδικες στο σβερκο του, χωρις τη συγκαταθεση του..
Απο χθες, ομως, που εδωσε τη συγκαταθεση του, μπορει πλεον να κοιμαται..."ησυχος", γιατι επιτελεσε το ..θαυμαστο εργο του, ως πολιτης της χωρας αυτης!

Ποιο εργο;

Τη διαλυση των δικαιωματων, που με χιλιους κοπους και θυσιες καποιοι πριν απο εμας ειχαν καταφερει να αποκτησουν, για να ειμαστε σημερα στη..προνομιακη» θεση να τα πεταξουμε στο καλαθι των αχρηστων (!) και να προτιμησουμε τη...σκλαβια και την υποταγη, απ το να εχουμε το κεφαλι μας ορθιο!

Αυτοι που εζησαν πριν απο εμας και που, προς τιμην τους, δεν πειθονταν τοτε, παρα τη προπαγανδα της τοτε αρχουσας ταξης, οπως δυστυχως φαινεται να πειστηκαν σημερα οι περισσοτεροι στην Ελλαδα....
Αυτοι οι ανθρωποι, αναρρωτιεμαι, πως αραγε θα αισθανονταν σημερα γνωριζοντας οτι τους προδωσαμε; Θα μου πειτε δεν υπηρχαν τα...@@καναλια, τοτε. Τετοια τεχνολογικα ...επιτευγματα και τοσες δυνατοτητες για ...«ενημερωση», ειναι αληθεια, οτι δεν υπηρχαν!

Αν ομως η υπερψηφιση Δεξιων και..ακροδεξιων μετωπων του διπολισμου, ερχεται ως επακολουθο των..«θαυμαστων επιτευγματων» της τεχνολογιας, τοτε καλυτερα να μην ειχαμε ...προοδευσει σε τετοιο βαθμο, να μην ειχαμε τιποτα, γιατι και τωρα προς το...τιποτα βαδιζουμε και παλι, χαρις σ ολους αυτους που μας ...ενημερωνουν, αποβλακωνοντας μας ταυτοχρονα, γραφοντας μαλιστα σε καθε ευκαιρια τα γνωστα χαιρεκακα σχολια και αρθρα, οχι για την ανοδο της Χ.Α, οπως θα περιμενε ενα λογικα σκεπτομενο ατομο, αλλα για τη .....καθοδο του ΚΚΕ!

Χθες, οσο προσπαθουσα να καταλαβω το σκεπτικο, τις αντιδρασεις και τις εκλογικες επιλογες πολλων...(μειωμενης αντιληψης οντως) συμπολιτων μας, που χαιρεκακα καταφερονταν εναντια στο ...ΚΚΕ, τοσο μου ερχοταν η εικονα καποιου που....σπαει στο ξυλο τον εαυτο του και το φχαριστιεται, μαλιστα, κι απο πανω!!

Οσο ...παρανοϊκο κι αν ακουγεται κατι τετοιο, αλλο τοσο... παρανοϊκο ειναι το ν ακουει κανεις να επαιρονται καποιοι για την μειωση των ποσοστων του...ΚΚΕ, που και τη μακροχρονη ιστορια των αγωνων του να ηθελε κανεις να παραβλεψει, παραμενει ως το μονο αγνο κομμα του λαου, που μεχρι σημερα αγωνιζεται σταθερα και παρα τον πολεμο που του γινεται, για τα δικαια των εργαζομενων!

Ομως, κατα τη γνωμη πολλων και εκφασισμενων, οπως ειπε η Κανελλη, συμπολιτων μας, καποιοι αποφασισαν οτι δεν..χρειαζονται αλλο οι..υπηρεσιες του ΚΚΕ! Να βγουν στη συνταξη τα μελη, να πεσουν, να χαθουν στα...βαραθρα, να..εξαφανιστουν, κατα τη γνωμη των ασπονδων εχθρων του.

Και τι ειναι το ΚΚΕ, βρε ηλιθιοι ανθρωποι, αν οχι ολοι εμεις, ως εργαζομενοι; Ποιους εκπροσωπει, βρε ''πανεξυπνοι'', αν οχι εσενα κι εμενα, ωστε να μην σερνομαστε σαν σκλαβοι χωρις μισθο και αξιοπρεπεια, δουλευοντας μερα νυχτα και συμφωνα με τις διαθεσεις των αφεντικων;

Οσοι επελεξαν με τη ψηφο τους την υποταγη, ας θαυμασουν ταυτοχρονα και την ανοδο της ΧΑ και ας νιωσουν στο σωμα τους πανω τις διαθεσεις των νεοναζι! Ηδη, φαινεται οτι ...θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι, τους επομενους μηνες και κατι τετοια κτηνη δεν θα καταφερονται μονο εναντια τους..μεταναστες, οπως αφελως, αλλα και ρατσιστικα σκεπτομενοι, πιστεψαν, οσοι τους ψηφισαν!

Ετσι άλλωστε είναι το ...αυγό του φιδιού και πάντα καπως ετσι ξεκινα, αφελεις πολιτες που μας πηρατε ολους στο λαιμο σας!

EΜΕΙΣ, το ξέρουμε και τους περιμένουμε στους δρόμους...Εσείς, που ίσως και να εξαπατηθήκατε και τους ψηφίσατε, όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου